FonalDesign

Minták lépésről-lépésre

Sokszor előfordul velem, hogy szeretnék valamit készíteni, de nincs ötletem. Ilyenkor első lépésként elkezdek képeket nézegetni, és várom az ihletet.

De sokszor olyan jól esik, főleg akkor, ha egy új technikát akarok kipróbálni, hogy nem kell gondolkodnom, nem kell magamtól rájönnöm, hanem egyes képsorozatok végigvezetnek az elkészítés menetén. Ilyenkor nem gondolok semmire, egyszerűen csak alkotok. Mindez másolásnak tűnhet, én mégis szeretem, mert így gyorsan megtanulhatok új technikákat. Továbblépni, tervezni és újat alkotni pedig már a következő lépésekben rejlik.

Ilyenekre gondolok:

joining circles

 

Crochet - patterns and inspiration

 

Cool!

 

Azért, hogy ezek a minták rendszeresen kéznél legyenek, létrehoztam a FonalDesign Ötletfüzetek hírlevélsorozatot, ahol 2 hetente újabb és újabb ötletekkel találkozhatsz. Ha neked is jól jönne időnként pár ötlet, akkor ezen az oldalon a jobb oldali sávban feliratkozhatsz rá.

Itt egyébként egy számomra kedves rovattal is találkozhatsz, ami a gyerekfoglalkozásokról szól. Sokan vagyunk, akik rendszeresen tartunk gyerekfoglalkozásokat, és tudom, hogy sokszor milyen nehéz olyan újdonságokkal előállni, ami a gyerekeket is érdekli.

yarn wrapped around a wood block = stamp.

 

Weekend Sensory Craft-Yarn Heart Cards for Valentine’s Day from The Sensory Spectrum.

 

kids yarn crafts - Google Search

Ha pedig villámötletekre vágysz, akkor keresd a facebook oldalamon a “mai minta” kezdetű bejegyzéseket minden nap 🙂

Jó munkát! Kellemes kikapcsolódást!

 

Forrás: képekre kattintva

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!