FonalDesign

FonalDesign ötletfüzetek

 

Mielőtt elkezdtem a FonalDesign ötlefüzetek szerkesztését, arra gondoltam, másoknak is hasznos lehet egy rendszeresen megjelenő gyűjtemény.címsor 1

Nagyon szeretem az egyszerű ötleteket, mert nagy volumenű, sokáig tartó alkotások idő hiányában nálam extra hosszúságúra nyúlnak. Vajon mások is vannak így ezzel? Olyan jó alkotni, létrehozni valamit, de mikor egymás után sorakoznak a félkész darabok, akkor az igencsak elkeserítő. Vajon mások is így érzik? Szívesen tanulok új technikákat, de nincs időm hosszú leírásokat böngészni, jobban szerem, ha képek vezetnek végig a lépéseken. Vajon másnak is ennyire kevés az ideje? Főállás, házimunka, kisgyerek mellett is van jogom alkotni, ha engem az kapcsol ki, az pihentet. Vajon másoknak is ennyit jelent az alkotás?

Ezek a gondolatok vezettek odáig, hogy ne csak magamnak, hanem Neked is létrehozzam ezt a sorozatot.

Az elmúlt 7 szám tapasztalata alapján ami közös mindegyik részben, hogy

. 3 témát választok,

. többnyire mindegyik fonalból készül,

. és soha nem hiányozhat egy gyerekfoglalkozásokra ajánlott alkotás.

Utóbbi szinte szívügyem, mert fiam egész pici kora óta rendszeresen mellém ül, és alkotni akar. Talán a legextrémebb kérése az volt, mikor úgy 3 évesen kérte, tanítsam meg a lószőrékszer-készítésre, hisz számtalanszor látta, ahogy megszületik egy-egy darab. Persze erre azért még várnia kell, mert az nem olyan egyszerű, de azért sokszor alkotunk együtt. (Most 6,5 éves) Emellett észrevettem, hogy Facebook oldal kedvelői között nagyon sokan iskolában dolgoznak, ezért gondoltam, hasznos segítség 2 hetente egy-egy új ötlet. Hiszen tudom, hogy sokszor kitalálni is nehéz, hogy mit készíthetnének a gyerekek a foglalkozások alkalmával.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a gondolatmenet, akkor a jobb oldalon iratkozz fel az ötletfüzek sorozat részeire.

Ilyen ötletek találhatsz benne:

Hobilendik 2014 Şişle Patik Modelli Açıklaması

 

 

Finished hanger

 

 

 

Easy Stitch Cards

 

 

 

Customisable Crochet Basket

 

Elkészítenéd őket? És hasonlóakat?

Iratkozz fel jobb oldalon az ingyenes hírlevélsorozatra!

 

Jó munkát! Kellemes kikapcsolódást!

 

 

 

 

Eredeti forrás: képekre kattintva

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!